Over mij

Mijn naam is Anniek de Ronde, ik ben geboren en getogen in Bruinisse, gediplomeerd pedicure en het enthousiaste gezicht van PEDI PUUR.

Na een geruime tijd werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven was voor mij de tijd aangebroken om een lang gekoesterde droom te verwezenlijken, pedicure worden in mijn eigen salon. In juni 2018 heb ik, na het behalen van mijn pedicure diploma bij Klimop Opleidingen in Rotterdam, met veel plezier en enthousiasme mijn salon geopend.

Inmiddels ben ik gestart met de vervolgopleiding tot medisch pedicure welke ik binnenkort succesvol verwacht af te ronden. Als medisch pedicure richt ik mij graag op voetbehandelingen bij risicogroepen zoals diabetici, ouderen of reumapatiënten en op de toepassing van specialistische technieken. Na het behalen van dit gespecialiseerde diploma kan ik een nog bredere doelgroep in de salon verwelkomen.

Als gediplomeerd lid ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Hierdoor blijf ik op de hoogte van actuele ontwikkelingen op pedicuregebied.