De salon

U wordt ontvangen in een nieuw, modern en professioneel ingerichte salon op de begane grond en voldoet volledig aan de huidige eisen op het gebied van hygiëne. Er wordt gewerkt volgens de code van het voetverzorgingsbedrijf. In deze code zijn regels en richtlijnen opgenomen met betrekking tot hygiëne, Arbo en milieu. Hygiëne, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn voor mij de belangrijkste ingrediënten, daarom neem ik graag de tijd voor mijn cliënten.

Mijn voorkeur gaat uit naar het gebruik van pure producten, welke zo veel mogelijk vrij zijn van ongezonde toevoegingen. Tijdens behandelingen gebruik ik graag de producten van Puur Vera, deze voeten crèmes zijn op basis van pure aloë vera, bevatten geen parabenen en zijn geschikt voor diabetici.

Naast de pedicure behandelingen spreekt de cosmetische kant mij ook zeer aan, daarom kunt u bij mij ook terecht voor het lakken van uw nagels. Dit is mogelijk op zowel uw handen als op uw teennagels. Het merk Young Nails beschikt over kwalitatieve en mooie producten waarvan ik graag werk met Caption nagellak en Go-Time gel nagellak. Dit zijn kwalitatief sterk en hoog gepigmenteerde lakken waar ik volledig achter durf te staan. Daarnaast zijn deze producten vrij van een 3-tal schadelijke stoffen welke in een groot aantal andere lakken wel zijn toegevoegd.